zaterdag 7 januari 2012

Door mij gemaakte miniaturen voor swaps

In vroeger tijden, toen ik er nog tijd voor had :P, deed ik ook regelmatig mee aan swaps. Heel wat miniatuurtjes zijn er destijds door mij gemaakt en verstuurd. Ik heb nog wel het een en ander aan foto's dus die plaats ik hier maar.












Nou, daar gaan we dan...

Volgens mij moet het nu allemaal werken dus ik ga maar eens kijken of ik iets kan plaatsen. Ik zal al mijn poppenhuizen maar in gedeeltes doen want ik heb er nogal wat! Er is alleen eigenlijk niks helemaal af, behalve mijn kerstkijkkastje dan. Dus daar begin ik maar mee.


Nog een oude foto dit, ik moet eigenlijk eens nieuwe foto´s maken. Ondertussen staat er al iets meer in! Praktisch alles is zelfgemaakt, alleen de twee kerstmannen en de kandelaar zijn gekocht. Als ik dit blog wat op streek heb komen er ook beschrijvingen op over hoe dingen te maken en evt. patronen dus hou dat in de gaten...







vrijdag 6 januari 2012

Een nieuw blog voor een oude hobby!

Ik heb al een tijdje mijn blog voor de 'papier' hobby en ik wilde eigenlijk ook een apart blog voor mijn poppenhuis en miniaturen hobby. Misschien dat er dan eindelijk eens een huis afkomt LOL.
Dus dit blog word als het eenmaal loopt ook aan mijn anderen blogs gekoppeld. Eens kijken of ik dat allemaal voor elkaar krijg...